HTI Group (Divverence & Hightech ICT)

Hightech ICT en Divverence uit Den Bosch zijn in 2007 en 2015 opgericht en zijn specialist in respectievelijk softwareontwikkeling en consultancy voor grote en middelgrote bedrijven in hightech sectoren als digitale video, supply chain, gezondheidszorg, technische automatisering en automotive. De bedrijven opereren als twee onafhankelijke labels, maar zijn centraal georganiseerd als HTI Group.

Divverence is gespecialiseerd in digitale televisie en ontwikkelt softwareproducten en oplossingen voor de Europese markt. Het bedrijf is in 2015 opgericht en werkt onder andere voor Liberty Global, Telenet, Tele2, KPN en Vodafone.

Hightech ICT is in 2007 opgericht en een onafhankelijke leverancier voor softwareontwikkeling, maatwerk softwareoplossingen en consultancy voor grote en middelgrote bedrijven in digitale video, supply chain, gezondheidszorg, automotive en andere high-tech sectoren. TomTom, SPS, ASML, Philips en andere gerenommeerde bedrijven hebben concurrentievoordeel behaald met de geavanceerde oplossingen die Hightech ICT voor hen heeft ontwikkeld.

In 2024 heeft HTI het bedrijf Ambition IT overgenomen (zie nieuwsbericht).