Veel dealflow

Investeren in Nederlandse MKB bedrijven?

Wat betekent investeren via Riverdam?

Constant nieuwe investeringskansen

Als investeerder krijg je een constante stroom van investeringskansen in Nederlandse MKB bedrijven voorgeschoteld. Deze investeringskansen zijn al gescreend, gestructureerd en uitonderhandeld door ons waardoor je hier geen tijd mee kwijt bent.

“No hassle”

Krijg je zelf veel investeringskansen of deals aangereikt, maar heb je de zin, tijd of kunde niet om dit elke keer uit te zoeken? Wij nemen je dit uit handen: de “kaf van het koren scheiden”, structurering en uitonderhandelen van de deal.  Nadat de investering gedaan is, verzorgen wij het investment management, dat wil zeggen de begeleiding van het bedrijf tijdens de investeringsperiode.

Flexibiliteit

We investeren ‘deal-by-deal’, waarbij we er vanuit gaan dat investeerders altijd mee doen. Tenzij je redenen hebt om niet te investeren. Spreekt een bedrijf en de casus je niet aan, dan investeer je niet mee.

Optionele actieve rol

Indien je dit wil, kunt je een actieve rol spelen bij de begeleiding van een bedrijf als je waarde toe kan voegen, bijvoorbeeld als je ervaring hebt met de sector of de fase van een bedrijf.

Uitbreiding netwerk

Onze investeerders zijn over het algemeen succesvolle ondernemers en managers. Voor investeerders organiseren we af en toe een borrel, diner of ander event
waarbij je interessante nieuwe contacten op kan doen.

Kom in contact als investeerder

Wil jij ook investeren in bestaande Nederlandse MKB bedrijven met een omzet vanaf 2 miljoen euro per jaar? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen over investeren in Nederlandse MKB bedrijven met ons.

Contact