Wie we zijn

Team

Derk van Wingerden

Co-Founder / Partner

Derk was, na zijn studie bedrijfskunde in Groningen, betrokken bij de start van HelloFresh Benelux en heeft dit bedrijf als Chief Marketing Officer enorm laten groeien. IPO in Frankfurt in 2017. Ondernemer sinds zijn 17e.

Interim manager, investeerder en is advisory board member (geweest) bij verschillende startups, scaleups en MKB bedrijven, waaronder Vandebron (Energie), Felyx (Mobility), Charly Cares en Mom in Balance (Healthcare), Boldking (Body care), Green Claim en Ligo (Legal tech) en Sprs.me (Reizen). Oprichter van W Venture Management, een hands-on adviesbureau voor snel groeiende MKB bedrijven.

LinkedIn

 

Manuel Leussink

Co-Founder / Partner

Ervaren en hands-on investment professional die, na zijn studie Econometrie in Groningen, het investeringsvak geleerd heeft bij investeringsmaatschappijen HAL Investments (in Rotterdam) en Egeria (in Amsterdam).

Bij HAL Investments en Egeria was Manuel betrokken bij de overname of verkoop van 10-tallen bedrijven, en heeft hij management teams ondersteund bij de verdere groei en professionalisering van hun bedrijf.

LinkedIn

Max van der Ham

Junior Investment Associate

Na zijn bachelor Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit wil Max zijn opgedane kennis in de praktijk gaan toepassen. Als onderdeel van zijn studie heeft hij projecten uitgevoerd voor onder andere CoolBlue, HousingAnywhere en Tata Steel. Tijdens zijn exchange aan de Stockholm School of Economics kwam hij er achter dat Financial Management de richting is die hij op wil, daarom gaat hij verder met de master Accounting & Financial Management.

Milou Hajer

Junior Investment Associate

Gedurende haar bachelor Bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management groeide haar interesse voor finance enorm. Gedurende haar functie bij Female x Finance heeft zij veel verschillende bedrijven en aspecten meegekregen binnen de sector. Hierdoor weet ze zeker dat ze zich verder wil ontwikkelen in de financiële sector. Daarom start zij aankomende september met de master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Neem contact op

Wij snappen dat voor een succesvolle samenwerking meer nodig is dan kapitaal of een spreadsheet met getallen. En zijn geïnteresseerd in jouw verhaal en jouw ambitie.

De koffie staat altijd klaar.

Neem contact op