Wie we zijn

Team

Derk van Wingerden

Co-Founder / Partner

Derk was, na zijn studie bedrijfskunde in Groningen, betrokken bij de start van HelloFresh Benelux en heeft dit bedrijf als Chief Marketing Officer enorm laten groeien. IPO in Frankfurt in 2017. Ondernemer sinds zijn 17e.

Interim manager, investeerder en is advisory board member (geweest) bij verschillende startups, scaleups en MKB bedrijven, waaronder Vandebron (Energie), Felyx (Mobility), Charly Cares en Mom in Balance (Healthcare), Boldking (Body care), Green Claim en Ligo (Legal tech) en Sprs.me (Reizen). Oprichter van W Venture Management, een hands-on adviesbureau voor snel groeiende MKB bedrijven.

LinkedIn

 

Manuel Leussink

Co-Founder / Partner

Ervaren en hands-on investment professional die, na zijn studie Econometrie in Groningen, het investeringsvak geleerd heeft bij investeringsmaatschappijen HAL Investments (in Rotterdam) en Egeria (in Amsterdam).

Bij HAL Investments en Egeria was Manuel betrokken bij de overname of verkoop van 10-tallen bedrijven, en heeft hij management teams ondersteund bij de verdere groei en professionalisering van hun bedrijf.

LinkedIn

Werken bij Riverdam?

Vacatures

Wij zoeken op dit moment:

  • Een (senior) investment manager
  • Een investment associate
  • Compliance & investment controller

Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Neem contact op

Wij snappen dat voor een succesvolle samenwerking meer nodig is dan kapitaal of een spreadsheet met getallen. En zijn geïnteresseerd in jouw verhaal en jouw ambitie.

De koffie staat altijd klaar.

Neem contact op